http://www.topswingerscouples.ro

http://www.topcupluriswingers.ro Site online destinat cuplurilor swingers, femeilor bisexuale si lesbiene, transexualilor si travestitilor cu profile reale din toata lumea validate webcam.Anunturi cupluri swing, Petreceri swing, Cluburi swing, Vacante swing.

luni, 6 septembrie 2010

Viata de swinger - http://www.topcupluriswingers.ro

http://ro.topswingerscouples.com/ Viata de swinger aduce multa comunicare si deschidere intr-o relatie

Multe cupluri swingers sunt de parere ca sexul este o parte naturala si o sursa de placere a existentei umane. Exista cupluri care percep viata de swinger ca un stimulent pentru imbunatatirea relatiei atat pe plan sexual cat si pe plan emotional, swingul poate deschide multe aspecte ale unei relatii, este placuta dezvoltarea unei relatii cu oameni care au interese si atitudini asemanatoare.

In swing intalnirile dintre cupluri se pot rezuma la intalniri sexuale ocazionale sau pot merge mai departe pana la legarea unor prietenii de lunga durata.

Daca unul dintre membrii cuplului accepta swinging-ul doar de dragul celuilalt, exista mari sanse ca acest mod de viata sa distruga relatia.

O alta problema intalnita la cuplurile aflate la primele experiente in swing, este GELOZIA. Cea mai buna metoda de a duce la disparitia geloziei este comunicarea dintre parteneri. Fiecare cuplu are limitele lui si cel mai bine este ca acestea sa fie stabilite inca de la inceput.

Swing-ul se poate practica in trei moduri:

Soft swinging: preludiul cu alti parteneri, cateodata incluzand sexul oral, dar nu si penetrarea vaginala propriuzisa.
Swing inchis: se schimba partenerii, dar se face sex in camere separate, acest fel de swing permite o experienta mai intima.
Swing deschis: se schimba partenerii, dar se face sex in acceasi camera sau chiar in acelasi pat.

Cybersex: relatii sexuale realizate in lumea virtuala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu